Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Jordbærmuffins med hvid choko

Jordbærmuffins med hvid chokolade:

15-16 stk:

2 æg
2 dl. mælk
2 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
125 gram bløøødt smør
150 gram sukker
130 gram jordbær
100 gram hvid chokolade

Pisk æg og mælk godt sammen! I en anden skål sigter du mel, vaniljesukker, bagepulver i en skål, tilsæt sukker, rør mælkeblandingen i. Rør det godt sammen, tilsidst vender du jordbærstykker og groft hakket chokolade. Hæld det i muffinforme og bag i cirka 20 minutter ved 175 grader, stik i en med en kødnål, hvis der ikke hænger dej i, så er de færdige! Kan pyntes med en top flødeskum og et jordbær!

1 kommentar:

  1. Hvor meget mel skal der i?
    Og hvor kommer det bløøøde smør ind i billedet?

    :-)

    SvarSlet