Sidevisninger i alt

mandag den 7. juni 2010

Persillemørbrad, nye persillekartofler, gratineret broccoli, glaserede ærter og cremefraiche dyp

Fyld mørbrad:
En mørbrad renses, og skæres en lomme i. Den fyldes med revet mozarella, persille, hvidløg, den snøres sammen. Og brunes på en grillpande, og steges færdig i ovnen, til stegetermometeret siger 65 grader, mørbraden hviler i 10 minutter, og skæres ud i skiver.


Persillekartofler:
Nye kartofler koges til de akkurat er møre, de ristes på en pande, med masser af persille og smør.



Gratineret broccoli:
Broccoli i buketter, ligges i et fad, og der høvles parmesan, salt og peber, bages i ovnen, til osten er smeltet

Persilledyp:
Cremefraiche 18 %, persille, hvidløg, salt og peber, blandes sammen

Glaserede ærter:
Bacon i tern, brunes godt på en pande, afdryppes for fedt, på en pande, brunes en smule smør, smid hvidløg, løg og bacon på panden, vend ærterne i, og server.



Så er der mad:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar