Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Cole Slaw

Cole slaw:

Jeg plejer at doble denne portion op

250 gram hvidkål
3 stilke bladselleri
1 stor gulerod
1 forårsløg
½ æble
½-1 dl mayonaise
½-1 dl cremefraiche 18 %
2 spsk. hvidvinseddike
1 tsk. sukker
salt og peber

Snit hvidkålen fint, og put den i en skål. Bladselleri skæres i småå stykker. Forårsløg skæres i tynde ringe. Smide begge dele ned til kålen, riv guleroden groft, og smid den ned til de andre ting Skær æblet i små tern, og kom det ned til de andre ting Lav dressingen af: mayonaise, cremefraiche, eddike, sukker, salt og peber Bland dressingen ned i salaten, vend det rigtig godt rundt. Stil den på køl i køleskabet med låg på bøtten, i 3-4 timer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar