Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Mormors baconruller med et twist

Baconruller - 4 store eller 8 små, med enten kogte kartofler eller kartoffelmos:

500 gram hakket oksekød
4 eller 8 skiver bacon, afhængig af om du vælger store eller små ruller
250 gram champignon
1 pakke bacon
1 cremefine/madlavningsfløde/piskefløde afhængig af samvittighed
Lidt kogevand fra kartoflerne (eller grøntsagsboullion)
Maizena til at jævne
Salt, peber, ribsgele til at smage til
Kulør til at farve

Oksekøden deles i 4 eller 8 ruller afhængig af hvad du ønsker, der vikles en skive bacon omkring hver rulle, og de brunes i en sautepande. Læg dem derefter i et ovnfast fad, og lav dem færdig i ovnen mens du laver sovsen. Skær baconen i 8 stykker, og brun det godt på panden, sammen med champignon i kvarte. Hæld halvdelen af den valgte fløde over, sammen med lidt kartoffelvand, lad det koge lidt ind, tilsæt resten af fløden. Smag til med salt, peber og ribsgele. Jævn og farv med kulør

Server med kogte kartofler eller kartoffelmos, mormorsalat passer også rigtig godt til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar