Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Luksus stjerneskud

Stjerneskud

Til fiskene
8 store flotte rødspættefileter
1 æg
rasp
smør
dild
hvidvin
vand
salt og peber

Det andet
4 store stykker franskbrød (eller to små)
4 salatblade - iceberg
200 gram jomfruhummerhaler
150 gram rejer
lidt røget laks
1 dåse asparges husk at gemme væden
1 glas sort caviar
4 skiver citron (helt usprøjtet)
1 tomat i både
1 kvart agurk i skiver
1 hårdkogt æg
karse

Dressing
1 dåse med asparges gem væden
2 dl piskefløde
1 lille dåse koncentret tomat
salt - peber - paprika
lidt saft fra en citron

Fisk og brød
Rist brødet. panere de fire af fiskefileterne. steg dem gyldne på en pande med smør på. tag de sidste fire fileter, læg dem fladt, hak en smule dild og læg det i midten af fisken, rul dem sammen og fæsten dem med noget kødsnor. put dem i det kogende vand/hvidvin og kog dem til de er helt hvide, møre og lidt faste i det. tag dem op og fjern snoren.

Dressing
Blend den hele dåse med retserne af dåsen der skal ikke bruges en hel dåse til pynt. blend det med piskefløde, tomat koncentratet, salt, peber, paprika og citron saften. varm sovsen i en lille gryde, spæd evt til hvis den er for tyk. køl dressingen ned, og server den ved siden af stjerneskuddet så folk selv kan bestemme hvor meget de vil have på.

Anretning
Tag brødet og læg det på en stor tallerken, læg salatbladet på. læg derefter den stegte fiskefilet ovenpå, derefter den dampede. læg derefter et par asparges ved siden af den dampede filet. del ægget så der er en kvart til hver og læg det ovenpå. læg laksen på en skærebræt rul det sammen til et kræmmerhus. og fyld det med caviar. pynt med agurk, tomat og citron hvor du har lavet et snit halvejs og så lige vrider det rundt så de næsten kan stå op. drys lidt karse på ægget. pynt til allersidst med jomfruhummer halerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar