Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Madpandekager I

Fyldte madpandekager version 1:

10 stk rugpandekager:
150 gram rugmel
50 gram speltmel
½ tsk salt
5 dl mælk

Rør det hele sammen, til en klump fri dej, og lad den hvile i 30 minutter i køleskabet, rør den i gennem, og bag pandekagerne på en glohed pande! Kan med fordel fryses ned, med madpapir i mellem, så er der til et hurtigt måltid en dag

Cremet fyld til:
500 gram hakket oksekød
2 løg i ringe
2 gulerødder groft revet
1 fed hvidløg, finthakket
1 kvart hvidkål, fint snittet
250 gram champignon, i kvarte
1 dåse hakkede tomater
½ dåse vand
1 kvart cremefine 7 %
Salt, peber, stærk chili sauce eller sød chilisauce, afhængig af smag

Kødet brunes, og løg, hvidløg, gulerødder og hvidkål puttes deri, brunes godt igennem, i med champignon. tilsæt dåse tomaten, og en halv dåse vand, kog det op, tilsidst cremefine, og kog det til en fast masse. Og smag til med salt, peber og chilisauce. Køl det lidt ned.

Rul fyldet ind i pandekagerne, læg dem i et ovnfast fad (sådan kan de også fryses ned i alubakker, og tages op en dag det skal gå stærkt!) - Gratiner med revet ost, i ovnen til osten er smeltet og gylden!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar