Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Kyllingesalat med forårsfornemmelser

Kylling salat med forårsfornemmelser!

Til to personer:

1 grillet kyllingebryst
4 stykker bacon i skiver
2 håndfulde blandet salat (romaine, rucola, lollo rossa)
4 grønne asparges
1 håndfuld blommetomater
2 skiver ananas
Agurk
1 gulerod
1 lille håndfuld ristede græskarkerner
1 dl cremefraiche
½ fint hakket løg
½ tsk. karry
Lidt ananassaft

Anrettes på en tallerken i denne rækkefølge:

En håndfuld salat bredes ud på en tallerken.
En gulerod skrælles, også forsætter du bare med at skrælle, så du får lange gulerods spåner udover salaten.
Den samme gør du med stykke agurk.
Bræk det træede af aspargesene, og halver dem på den lange led og anret dem.
Del tomaterne og anret dem.
Skær ananasen i små tern, og smid den udover salaten.
Skær kyllingebrystet i tynde skiver, og anret det ovenpå salaten.
Den sprøde bacon, ligges ovenpå kyllingen.
Drys græskarkerner udover.
Lav en dressing af: cremefraiche, løg, karry, salt, peber, ananassaft og server den til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar