Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Kylling i karry

Kylling i karry:

2 kyllingebrystfileter i tern eller strimler
1-2 løg i ringe
1-2 gulerødder i skiver
1 håndfuld halverede sukkerærter eller an håndfuld grønne ærter
250 gram champignon i kvarte
1 håndfuld minimajs i 3 stykker eller en håndfuld majskerner
1-2 dåser kokosmælk (afhængig af hvor meget sovs du vil have)
1 peberfrugt i store tern
Karry, salt, peber
Olie

Lidt olie opvarmes i en gryde, i med en skefuld karry. Tilsæt kyllingen og vend det godt rundt i karryen! Brun det godt igennem , i med løg ringe og gulerødder, brun det lidt. Tag det op, og svits champignion og peberfrugt, i med kødet igen, tilsæt halvdelen af kokosmælken, mere karry, og kog det op, tilsæt det sidste kokosmælk, mere karry, salt og peber. I med ærter og majs! Varm det godt igennem, og jævn evt. med maizena.

Serveres til ris, nudler eller frisk pasta

Ingen kommentarer:

Send en kommentar