Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Pasta I

Pastaret nr. 1:

300 gram kyllingefilet, i tern
1 pakke bacon, skåret i 8 dele
250 champignon, i kvarte
2-3 løg, i ringe
1 fed hvidløg, fint hakket
2-3 gulerødder i skiver
1 pakke frisk pasta
2 cremefine 7 %
Paprika, salt, peber

Tilbehør: Brød eller/og en grøn salat

Brun kyllingen i en sautepande eller en gryde, tag dem op, i gryden tilsættes bacon og champignon, brun det godt igennem. Når det er næsten brunet færdigt, tilsættes løg/hvidløg, og i med kyllingen igen. Hæld to cremefiner over, smag til med masser af paprika (afhængig af styrken på dit paprika), salt og peber, kog det op, og evt. lidt ind. Vendt det rundt i friskkogt pasta og server evt. med et drys persille på toppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar