Sidevisninger i alt

tirsdag den 6. april 2010

Trøffeltruntens hjerne koger......

..... og i hjernen koger der alt fra udsøgte desserter, til tunge gryderetter. Jeg er vild med mad, og jeg er i særdeleshed, vild med god, lækker, kvalitetsmad, som er lavet fra bunden! Jeg bryder mig ikke om at springe, over hvor gæret er lavest, men går ind for mad der er nemt, hurtigt og lækker at lave, men engang i mellem, slår jeg mig løs, og bruger lang tid, på diverse middage. Men generelt, er min mad, lige til at gå til.

Jeg vil da fortælle lidt om hvem denne trøffel er. Jeg hedder Louise, jeg er 23 år gammel, jeg er gift med min elskede Mikkel, og sammen har vi to drengebørn. Max på 4 år, og Theo som bliver 2 til maj. Jeg har altid interesseret mig for kogekunst, og stod det til mig, og kunne passes ind, i et moderne familieliv, levede jeg gerne af at lave mad. Men sådan, hænger verden (desværre) ikke sammen. Så i stedet for, må man jo vælge side. Og det gjorde jeg så. Jeg er nu igang med en sundhedsservicesekretær uddannelse, som jeg afslutter sommeren 2010.

Denne blog, kommer til at indeholde, min passion! MAD! Men udover det, også diverse kager, for er der noget jeg har. Så er det en sød tand, og der kommer navnet, Trøffeltrunten.1 kommentar:

  1. Jubiiiii Trøffel - det er da den bedste idé nogensinde! Glæder mig til at følge med her <3

    SvarSlet