Sidevisninger i alt

fredag den 9. april 2010

Dagen igår

Dagen igår, skulle have bragt min blogs første 'spise ude' billed. Jeg var inviteret til en bekendts, fødselsdag. Men det blev aflyst, i sidste øjeblik.

Mine mænder, troede de skulle være alene hjemme. Så de skulle klart have noget, moderen, ikke er så vild med. Nemlig pita. Men da min aftale blev aflyst, skulle jeg spise med. Derfor stod den på pita fyldt med oksekød, ærter, majs, agurk, revet agurk og cremefraiche dressing.


Da planerne pludselig blev ændret, besluttede Sofie, og jeg os for at kører en tur ud, i det skønne forårsvejr. Vi startede med en tur til en mulig lejlighed, som Sofie + familie har fået tilbudt, derefter et hurtig smut i BILKA, også til Dolce Vita, og få den skønneste italienske is :-D

Vi valgte begge at få hvid chokolade (eller englebryster, som Sofie kalder det), mørk chokolade og mint chokolade.... Ooooog MMMMH!!! Dagens højdepunkt!! :) Den skønne is, kan ses her: http://www.dolcevita-aarhus.dk/

1 kommentar:

  1. Hej Louise!

    Tillykke med bloggen - her vil jeg straks gøre mig selv til fast læser. Vær også meget velkommen til at kigge forbi min blog.

    Kh. Mette/Texas på BK

    SvarSlet