Sidevisninger i alt

torsdag den 7. april 2011

Ørredroulade

Til to ruller, forret til 10-12 mennesker, eller del af buffet til 15 personer:

150 gram fint snittet spinat
4 hele æg
1,5 dl fløde
Salt, peber
50 gram mel

Del æggene og pisk hviderne stive

Æggeblommerne piskes sammen med fløde, salt, peber, mel, spinat, vend æggehviderne i og del massen op på to bradepander til ovnen. Bag dem ved 160 grader til den er fast og let gylden, lad den køle af på bagepapiret.

I mens røres 2 pakker naturel flødeost, 1 bundt purløg, saften af en citron, salt og peber sammen, smør massen på de to bunde. Derefter ligges der 200 gram røget ørred på hver bund, rul dem sammen, så du har to roulader. Beklæd dem med film, og opbevar dem på køl til de skal bruges. Kan også fryses ned, de er nemmest at skære når den er halv frossen :) Anret på salatbund med limebåde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar