Der blev 35 mini calozone ud af denne opskrift, de kan fryses ned og tages op ved behov.
Start med at lave en kødsovs af: 500 gram oksekød, 3 revne gulerødder, 1 reven squash, 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 dåse blendet tomater og krydderier efter smag, lad den koge godt igennem så den ikke er for våd. Lad den køle ned.
6 dl lunken vand
50 gram gær
1 dl olie
Salt
Hvedemel
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og olie, og ælt passende mængde hvedeml i, lad dejen hæve 1 time.
Del derefter dejen i 35 små stykker eller 15 store hvis du vil have store calzoner.
Rul dem ud til en cirkel, og fyld fyldet på i midten, og luk dem over til en halvmåne - fæsten samlingen ved at trykke kanten med en gaffel. Bag dem cirka 15 minutter i ovnen ved 175 grader.
Alternativt fyld:
- 150 gram kogte ris, 100 gram feta, rosmarin
- Røget laks, spinat og citron
- Skinke, mozarella og ananas
- Parmaskinke, sorte oliven og parmesan
Ingen kommentarer:
Send en kommentar