Sidevisninger i alt

torsdag den 7. april 2011

Mini calzone

Der blev 35 mini calozone ud af denne opskrift, de kan fryses ned og tages op ved behov.

Start med at lave en kødsovs af: 500 gram oksekød, 3 revne gulerødder, 1 reven squash, 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 dåse blendet tomater og krydderier efter smag, lad den koge godt igennem så den ikke er for våd. Lad den køle ned.


6 dl lunken vand
50 gram gær
1 dl olie
Salt
Hvedemel

Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og olie, og ælt passende mængde hvedeml i, lad dejen hæve 1 time.

Del derefter dejen i 35 små stykker eller 15 store hvis du vil have store calzoner.

Rul dem ud til en cirkel, og fyld fyldet på i midten, og luk dem over til en halvmåne - fæsten samlingen ved at trykke kanten med en gaffel. Bag dem cirka 15 minutter i ovnen ved 175 grader.

Alternativt fyld:

- 150 gram kogte ris, 100 gram feta, rosmarin
- Røget laks, spinat og citron
- Skinke, mozarella og ananas
- Parmaskinke, sorte oliven og parmesan

Ingen kommentarer:

Send en kommentar