Sidevisninger i alt

mandag den 7. juni 2010

Marineret kotelet, rosmarin kartofler, baconbønner og tatziki

Længe siden sidst, der vil komme en del opskrifter nu :)

Koteletter:
Marinade:
Saften af en citron + lidt skal (selvfølgelig usprøjtet)
½ dl olivenolie
Kvart finthakket løg
1 fed hvidløg finthakket
Salt og peber

Koteletterne marinere i 1-2 timer, gerne længere :)

De grilles, og trækker 2-3 minutter :)

Rosmarinkartofler:
Kartofler i både, hvidløg i skiver, olivenolie, havsalt, peber og frisk rosmarin. Vendes rundt, og bages i ovnen i 40 minutter :)

Baconbønner:
Bønner i mundrette størrelser, halve stykker bacon, baconen vikles omkring, og steges på en pande.

Tatziki:
2 revet agurker uden skræl og kerner, pres væden ud (evt. med et klæde), vend græsk youghurt, olivenolie, salt, peber og hvidløg i :)

Voila, så er der serveret :)Bønnerne kan laves i forvejen og lunes, tatzikien bliver kun bedre af at trække, og kartofler kan være forkogte, og vente på at blive bagt i køleskabet, så er det pludselig hurtig mad :)

2 kommentarer:

  1. Uhmmmm..... Ser top lækkert ud... Får totalt mundvand - noget lækre end tyrkisk hospitalsmad.... :D men nu kan jeg jo ligge og drømme om hvad jeg skal lave når jeg kommer hjem.... ;)
    Knus Sanna

    SvarSlet
  2. Haha <3 Hvor er du sød, drøm sødt videre, også hepper og krydser jeg for at du snart er hjemme <3 Kram

    SvarSlet