Sidevisninger i alt

tirsdag den 8. juni 2010

Frikadeller, sommersalat og kold kartoffelsalat

Mikkel og jeg har en svaghed for kartoffelsalat, mmmmh! Og især med frikadeller til :)

Der var mad til to dage :)

Frikadeller:
1 kg hakket kalv/svinekød
1 fint hakket løg
2 æg
2 dl mælk
1 dl mel
Salt og peber

Farsen røres op med salt, så æg, mælk, mel, peber og æg. Lad farsen hvile, mindst en halv time, jeg lavede farsen 5 timer inden den skulle bruges.

De steges gyldne og sprøde i smør på en pande :)



Kartoffelsalat:
1,4 kilo nye kartofler, kogte, kolde og pillede!
1 bæger cremefraiche 18 %
½ meget fint hakket løg
½ potte purløg, fint hakket
Salt, peber og citronsaft
Salt og peber
Tomater

Kartoflerne skæres i mundrette bider, cremefraiche, purløg, løg, salt, peber, citron røres forsigt sammen, vendes sammen med kartoflerne, pynt med tomat og purløg



Sommersalat:
1 agurk, uden kerner, i halve skiver
2 gulerødder i små kvarte stykker
1 kvart vandmelon, i små tern

Det hele vendes sammen, med lidt olivenolie, citron og peber :)

2 kommentarer:

  1. Mums... Endnu en der skal prøves.... Elsker din blog, Louise...
    Kram Sanna

    SvarSlet
  2. Tak for komplimentet <3 Er så glad for at det kan bruges <3

    SvarSlet