Persillepesto:
1 bundt persille
½ dl olivenolie
1 fed hvidløg
30 gram pinkekerner
Salt og peber
Rens persillen, og pil det af stilkene! Put det i en minihakker/blender sammen med hvidløg og pinjekerner, blende det godt, tilsæt olien og blend en gang til. Smag til med salt og peber.
Kan bruges til alt:
- Som dressing i sandwich
- Vendt rundt i kogt pasta
- vendt i nye kogte kartofler
- Kartoffelsalat, små kolde kartofler, rødløg i tern, bacontern, ristede pinjekerner
- smurt på en kyllingfilet med bacon omkring, bagt ovnen
- Rørt i blødt smør til en bagekartoffel
- Som dyppelse til grillmad
OG MEGET MERE
Pesto med tomat:
Lav en portion persillepesto
1 portion persille pesto
4 soltørrede tomater
1 spsk feteost
Hvis de soltørrede tomater ikke ligger i olie skal de opblødes i olivenolie i en ½ time, hvis de ligger i olie, er de klar til brug. Blend dem sammen med persillepesto og feta!
/ Louise, mor til:
Ingen kommentarer:
Send en kommentar