Sidevisninger i alt

torsdag den 16. december 2010

Mørbradgryde

Mørbradgryde:

2 svinemørbrad
Melblanding: Mel, salt, peber
Lidt smør
2 pakker cocktailpølser
2 peberfrugt
2 løg
750 gram champignon
1 pakke bacon i tern
1 dåse tomater, blendet
1 fed hvidløg, fint hakket
Paprika, salt og peber
½ L. fløde
Maizena

Puds mørbraden, skær den i 1 cm tykke skiver, vend bøfferne i melblandingen, og brun dem lidt ad gangen i en stooor gryde i lidt smør. Når de er brunet, ligges de til side, og champignon i kvarte brunes i gryden, sammen med løg i tern og peberfrugt i store tern. Tag det hele op, og brun baconen i tern, smid grøntsagerne og bøfferne ned i gryden igen. Hæld dåse tomaten over, og evt. lidt vand, paprika, salt og peber, det skal lige nøjagtig dækker. Lad det småsimre i 30 minutter, i med cocktailpølserne, og lad det småsimre videre i et kvarters tid Hæld fløden i, mere paprika, kog gryderetten godt op, og jævn evt. med maizena

Serveres med kartoffelmos, ris eller pasta

Ingen kommentarer:

Send en kommentar