Fyldte madpandekager version 2:
10 stk. majs pandekager:
150 gram majsmel
50 gram hvedemel
½ tsk. salt
4 dl mælk
4 æg
Bland det tørre først, tilsæt derefter mælken lidt ad gangen! Tilsæt æggene et ad gangen, og rør det helt ud inden du tilsætter et mere! Lad den hvile i køleskabet i en ½ time, Bag dem på en glohed pande!
TexMex fyld:
300 gram hakket oksekød
1 løg i ringe
2 fed hvidløg, finthakket
½-1-2 fint hakket friske chilier efter smag
1 rød peberfrugt finthakket
1 grøn peberfrugt finthakket
1 dl. majskerner
1 tsk. chilipulver
1 tsk. spidskommen
1-1½ tsk. oregano
1 tern god mørk chokolade
1 dåse afdryppede bønner
3 spsk tomatpure
Salt og peber
Brun kødet i en gryde, tilsæt løg, hvidløg, peberfrugter, majskerner og chili. Brun det godt, tilsæt alle krydderierne, brun det godt af og duft til den lækre duft der bredder sig! Tilsæt bønnerne og pureen, lad det simre 10-15 minutter, køl det lidt ned, rul det i majspandekagerne, og gratiner i ovnen med revet cheddar ost til osten er smeltet og gylden.
Serveres gerne med salsa, guacamole og cremefraiche!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar